Vi flytter tættere på borgere i Gentofte Kommune

Med stor entusiasme annoncerer vi, at Cura Pleje har taget et vigtigt skridt fremad. Vi flytter tættere på borgerne i Gentofte Kommune. Vores nye adresse på Gentoftegade 43 i Gentofte er meget bedre placeret for at bringe os tættere på borgerne i Gentofte kommune. Dette er med til at muliggøre hurtigere og mere effektiv respons fra vores team af dedikerede medarbejdere.

Med vores nye beliggenhed centralt i Gentofte, forbedrer vi vores evne til at nå ud til borgerne i tide. Samt tilbyder vi også vores medarbejdere lettere adgang med offentlig transport.

Ved at vi flytter tættere på borgerne i Gentofte kan vores medarbejdere nyder nu fordel af den forbedrede tilgængelighed. Herunder muligheden for at benytte cykelruter for at navigere effektivt gennem myldretrafikken ud til borgerne. Dette bidrager til en grønnere og mere bæredygtig måde at arbejde på. Samtidig kan vi være hos vores borgere hurtigere, når de har mest brug for os, døgnet rundt.

De nye lokaler er placeret lige ved den livlige gågade i Gentofte, badet i naturligt lys fra de store vinduer. Vores medarbejder kan derfor nyde en inspirerende udsigt til det pulserende byliv.

Denne ændring er mere end blot en fysisk flytning. Det er en opgradering af vores arbejdsmiljø, som spejler vores åbne og lyse tilgang til omsorg, tryghed og respekt i hjemmeplejen.

Så næste gang du går en tur på gågaden, så kig op og se os på Gentoftegade 43. Vi er her for at tilbyde stabil og tryg hjemmepleje døgnet rundt – endnu tættere på dig.