Gratis, privat hjemmepleje

Gratis, privat hjemmepleje – betalt af kommunen – er en del af Fritvalgsordningen. Cura Pleje er godkendt som leverandør i Gentofte, Helsingør og Hørsholm

Hvordan fungerer en fritvalgsordning?

Med en fritvalgsordning har du mulighed for at vælge en privat leverandør af hjemmepleje, f.eks. Cura Pleje, uden selv at skulle betale. Men før du kan vælge en leverandør, skal du søge om hjemmehjælp til personlig pleje og praktisk hjælp hos kommunen, hvor visitationen vil foretage en individuel vurdering af dit behov.

Når ansøgningen er gået i gennem og visitationen har foretaget deres vurdering, vil Cura Pleje besøge dig, og sammen fastlægger vi den løsning, der passer til dine ønsker og behov.

  1. Kontakt din kommune og ansøg om hjemmepleje
  2. Vælg din leverandør
  3. Vælger du Cura Pleje, tilrettelægger vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og behov

Privat hjemmepleje – kommunalt betalt

Når du i dag bliver visiteret hjemmepleje af kommunen, kan du selv vælge, om du ønsker en privat eller kommunal leverandør. Det betyder, at du kan få privat hjemmepleje uden at betale for det.

AlbertslundGentofteHelsingør og Hørsholm Kommune kan du vælge Cura Pleje som privatleverandør.

Ligesom kommunens hjemmehjælpere har vi et tæt samarbejde med fysioterapeuter, lægefagligt personale og medarbejdere på kommunen. Men i modsætning til den kommunale hjemmepleje kan vi sikre os, at du får besøg af den samme hjælper, at det altid er nemt at komme i kontakt med os, og at du altid får lige præcis den støtte og hjælp, du har brug for i hverdagen.

Hos os er du altid i fokus, og vi arbejder hele tiden for at give dig en tryg hverdag.

Kontakt kommunen for gratis, privat hjemmepleje

Hos Cura Pleje tilbyder vi hjemmepleje i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Albertslund, Gentofte, Helsingør og Hørsholm.

I skemaet herunder finder du kontaktoplysninger til de fire kommuner, ligesom du finder links til deres hjemmesider, hvor du kan læse mere om valg af privat hjemmepleje.