Tryg hjemmepleje og kærlig omsorg

Kvalitetskontrol og dialog er vigtige elementer i vores daglige arbejde med at sikre en tryg og stabil hjemmepleje.

Tryghed og stabilitet er vigtig

Vi er opmærksomme på, at det er ikke let at træffe beslutningen om at byde fremmede mennesker inden for i dit eller dine kæres hjem. Samtidig ved vi, at du både som borger og som pårørende har brug for vished om, at vi leverer god, stabil og tryg hjemmepleje. Information og gensidig dialog er derfor vigtige begreber i vores daglige arbejde med hjemmepleje.

Vores erfarne sygeplejersker og sundhedsmedarbejdere er højt kvalificerede og har mange års erfaring i at løse alle former for opgaver i hjemmeplejen professionelt og med stor faglighed. Vi kommer dagligt hos borgere med akutte sygdomme og tilstande – det kan være både demente, hjerneskadede, cancer- og KOL-patienter mv.

Læs også om fritvalgsordningen – og hvornår man er berettiget til gratis, personlig hjemmehjælp. 

Den enkeltes behov for hjælp ændrer sig løbende. I disse tilfælde deltager vi gerne i et møde med den pågældende kommune, som vi har et godt samarbejde med. Vi hjælper gerne kommunens visitatorer og hjemmesygeplejersker med at finde den rigtige løsning til din kære, så du som pårørende kan føle dig tryg

 

Stabil hjemmepleje med høj kvalitet og dokumentation er vigtig

Hos Cura Pleje går vi op i kvalitet, og vi arbejder hele tiden målrettet på at blive bedre. Vi har et stærkt og tillidsfuldt samarbejde med kommunerne og er ligesom den kommunale hjemmepleje underlagt tilsyn. Det hilser vi naturligvis meget velkomment, idet dette er med til konstant at skærpe vores indsats.

Vi lever således op til krav om blandt andet dokumentation, egenkontrol, fagligt niveau og tidsregistrering. Derudover sikrer vi, bl.a. gennem periodiske “har du det godt? – besøg”, at kvaliteten af vores arbejde lever op til vores egne høje standarder og dine forventninger.

Vi har også sørget for, at det er nemt for både dig og din pårørende at komme i kontakt med os, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi sørger naturligvis for at dokumentere vores besøg, og hos nogle borgere har vi en kommunikationsbog, hvor hjælperne skriver ned, hvad der er blevet lavet den pågældende dag.

Det gør vi f.eks. hos borgere med demens, og vi oplever, at det giver de pårørende en ekstra ro. Har du spørgsmål til dagens besøg, er du naturligvis velkommen til altid at kontakte os.

Hvad synes vores medarbejdere om branchen og om at være hos Cura pleje? Få et indblik her.

Tryg hjemmepleje hos Cura Pleje

Alle typer plejeopgaver løses

Vores sygeplejersker og sundhedsmedarbejdere har mange års erfaring i at løse alle former for opgaver i hjemmeplejen. Vi kommer dagligt hos borgere med akutte sygdomme og tilstande, der kræver kompetent og professionel hjælp, såsom demente, hjerneskadede, cancer- og KOL patienter m.v.

En hjælp du kender - til tiden

Hos Cura Pleje får du en stabil og personlig service fra hjælpere, der kender dig og din hverdag. Vi gør vores yderste for at overholde de aftalte ankomsttidspunkter.