Gratis privat hjemmepleje

Vi glæder os til at besøge dig

Bliv kunde hos Cura Pleje

Der melder sig mange spørgsmål, når man skal vælge hjemmeplejeleverandør. De spørgsmål, vi oftest møder, er:
  • Kan jeg få den samme hjælper?
  • Kommer de på samme tid hver gang?
  • Hvad nu, hvis jeg skal noget?
  • Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?
Da Cura Plejer er privat hjemmepleje, har vi mulighed for at sikre dig den samme hjælper, ligesom vi kan planlægge dagene, så du får besøg på et fast tidspunkt. Vi har naturligvis også sørget for, at du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere, hvis du skulle få brug for det, og vi har altid en medarbejder klar til at rykke ud i akutte situationer. Cura Pleje består af et fagligt stærkt team med mange års erfaring fra sygevæsenet, og ingen opgave er for stor eller lille til os.  

Hvad ønsker de hjælp/støtte til:
HjemmehjælpTilkøb af ekstra ydelserAndet


Vi opbevarer dine oplysninger, som du har indtastet, i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din information er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

Ved at indsætte dine personlige oplysninger accepterer du:

1. at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
2. at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, eller hvilke muligheder der er for personlig pleje, er du mere end velkommen til at kontakte vores daglige leder sygeplejerske Charlotte Kastrup på tlf. 7023 1995. Vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi i ro og mag kan tale om de behov, du eller din kære oplever i hverdagen. Ønsker du at have en fra kommunen tilstede, kan det naturligvis også lade sig gøre.