Kunde hos Cura Pleje?

Kvalitetskontrol og dialog er vigtige elementer i vores daglige arbejde med at sikre en tryg og stabil hjemmepleje.

Bliv kunde hos Cura Pleje

Der melder sig mange spørgsmål, når man skal vælge hjemmeplejeleverandør. De spørgsmål, vi oftest møder, er:

  • Kan jeg få den samme hjælper?
  • Kommer de på samme tid hver gang?
  • Hvad nu, hvis jeg skal noget?
  • Hvordan kommer jeg i kontakt med jer

 

Visionen er, at vi skal være en naturlig del af vores kunders hverdag. Det betyder, at livet skal opleves ukompliceret og trygt i eget hjem – altid med afsæt i den enkeltes integritet og behov!

Da Cura Pleje er privat hjemmepleje, har vi mulighed for at sikre dig den samme hjælper og kan planlægge dagene, så du får besøg på et fast tidspunkt. Et tidspunkt, som du kan være med til at bestemme. Samtidig får du en mere fleksibel hjemmehjælp, som du løbende kan planlægge din hverdag og opgaver med ud fra dine behov.

Cura Pleje består af et fagligt stærkt team med mange års erfaring fra sygevæsenet, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi har naturligvis også sørget for, at du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere, hvis du skulle få brug for det. Og vi har altid en medarbejder klar til at rykke ud i akutte situationer.

Læs mere om fordelene ved at være kunde hos Cura Pleje og få indblik i, hvad vores medarbejdere synes om Cura Pleje.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder sygeplejerske Charlotte Kastrup på tlf. 7023 1995.

Vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi i ro og mag kan tale om de behov, du eller din kære oplever i hverdagen. Ønsker du at have en fra kommunen tilstede, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Vi er til at finde i Albertslund (pr. 1. maj 2023), Gentofte, Helsingør og Hørsholm.