Vores værdier

Gennem vores værdier har vi i Cura Pleje en fælles mission om at skabe en stabil og tryg hjemmepleje for dig og dine kære

Livsglæde har værdi for alle mennesker

Derfor lægger vi stor vægt på, at vores borgere er trygge og har tillid til den medhjælper, der kommer i boligen. Og så går vi op i at skabe høj livskvalitet for de mennesker, vi tager os af. For hjemmehjælp er ikke bare hjemmehjælp. Hjemmehjælp.

Hjemmehjælp handler jo netop om at hjælpe andre med at leve så godt som muligt. Derfor går vi meget op i at tilgodese dine behov og den måde, du ønsker opgaverne udført på.

Filosofien bag Cura Pleje ligger i ordet CURA. Cura er latin og betyder ‘omsorg’, ‘passe på’ eller ‘at tage hånd om’, og dette er netop det centrale budskab om vores daglige arbejde.

Det er vores vision, at Cura Pleje er en naturlig del af vore kunders hverdag – og at livet skal opleves ukompliceret og trygt i eget hjem med hjælp fra vores dygtige medarbejdere.

Vi ønsker at bidrage til at sikre vores kunder et værdigt og komfortabelt liv længst muligt i eget hjem. Altid under hensyntagen til det enkelte menneskes integritet og behov!

Vores Værdier

Hos Cura Pleje udtrykker og arbejder vi os igennem vores værdier, der hver dag – året rundt – hjælper os til at træffe beslutninger og interagere – både med vores kolleger som med vores borgere og deres pårørende.

Værdisættet udtrykker vi i tre ledestjerner, som er fundamentet i den måde, vi tænker og opfører os på.

Læs vores anmeldelser på Trustpilot her!

Cura

Cura er latin og betyder omsorg. Med vores høje faglighed tager vi hånd om den enkelte borger, og sammen genfinder og anvender vi egne ressourcer, så borgeren længst muligt kan klare sig selv og fastholde sin livskvalitet.
 

Tryghed

Vi skaber tryghed, når borgeren møder et kendt ansigt i sin hverdag. Og vi går ikke, før opgaven er løst og overholder altid vores tavshedspligt. På den måde sikrer vi en tryg og stabil hverdag for vores borgere.
 
 

Respekt

Respekt er vigtigt for os. Det er en helt grundlæggende faktor for en god og meningsfuld kommunikation med borgeren. Ethvert menneske er unikt, og det er vores vigtigste opgave at respektere forskelligheden og udføre den bedste hjemmehjælp.

Alle vores handlinger og beslutninger er baseret på vores værdisæt, der sikrer, at du eller dine kære altid er i trygge hænder. Vores dygtige sygeplejersker og hjemmehjælpere og deres dedikation til kvalitet, høje faglige standarder og professionel håndtering er derfor din garanti for at få hjemmepleje af højeste kvalitet. Alle vores folk brænder således for at give vores borgere omsorg og gode oplevelser såvel fagligt som menneskeligt.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine kære.