Sofia smiler med borgere oplagt til vælg cura pleje billede

Så er vi i Albertslund kommune

Vi er begejstrede for at være den eneste private hjemmepleje leverandør i Albertslund Kommune. Det markerer et vigtigt skridt for Cura Pleje´s fremskridt og succes i dansk hjemmepleje. Vi er stolte af at tilbyde omsorg og tryghed døgnet rundt i endnu en afdeling af vores.

For at fejre vores tilstedeværelse blev et event afholdt i Albertslund bycenter. Vi serverede kaffe og kage og afholdt en konkurrence for alle byens borgere. Vores dedikeret team stod klar fra morgenstunden og mødte mange af borgerne.

Dagens stemning var festlig, og det vrimlede med snak om nye muligheder for de borgere i byen der er visiteret til hjemmepleje.

Dagens begivenhed var en overvældende succes, og det var fantastisk at se så mange fra lokalsamfundet komme forbi og deltage i fejringen.

Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte tak til alle, der deltog, og til byen Albertslund for en varm velkomst. Vi ser frem til at blive en integreret del af lokalsamfundet og til at yde en stabil og tryg hjemmepleje.

Gå ikke glip af de mindeværdige øjeblikke fra dagen – se billederne herunder for at opleve nogle af dagens højdepunkter.

Vi er glade for nu at kunne tilbyde private hjemmepleje i Albertslund Kommune.