Cura Plejes Dean og Theresa færdiguddannet og kompetenceudvikling Stolthed over vores medarbejders bedrifter

Kompetenceudvikling hos Cura Pleje: Fejring af nyuddannede medarbejdere

I Cura Pleje Albertslund afdelingen fyldt med stolthed over vores medarbejderes bedrifter og udvikling. Vi er glade for at annoncere, at Dean og Therese har afsluttet deres Social- og Sundhedshjælperuddannelse via EUV1. Dette viser vores fortsatte stærke forpligtelser til udbyde stabil og tryg hjemmepleje i alle vores afdelinger.

Dean og Therese har lært at yde omfattende pleje med øje for individuelle behov. Deres nyerhvervede viden og færdigheder sætter dem i stand til at skabe trygge og udviklende miljøer.

Hvorfor komptenceudvikling?

Uddannelsen forbereder dem på sundhedssektorens udfordringer. Den udruster dem også til at navigere de skiftende situationer der ofte opstår i sundhedssektoren. Den udruster dem til de daglige opgaver der er i hjemmeplejen, og sætter et solidt eksempel i deres arbejde og overfor vores andre medarbejder. Det styrker og øger deres chancer for at videreudvikle deres kompetencer i fremtiden. 

Dean og Thereses nye kompetencer vil gavne alle både vores medarbejdere og ikke mindst vores borgeres omsorg og hjemmehjælp. 

Vi ser frem til at se, hvordan de bidrager til vores team. At udvikle medarbejdernes kompetencer er essentielt for vores succes. Og vi håber på at kunne fejre endnu flere momenter med stolthed over vores medarbejderes bedrifter.

Tillykke til Dean og Therese med uddannelsen. Deres indsats og positive indsats inspirerer os. Det understreger også vigtigheden af medarbejderudvikling i vores virksomhed.

Cura Pleje – Vi styrker fremtidens omsorg sammen.