Tryg og stabil pleje og omsorg

Hjertet på det rette sted

Vi er opmærksomme på, at det er ikke let at træffe beslutningen om at byde fremmede mennesker inden for i eget hjem. Vi forsikrer imidlertid, at Cura Plejes medarbejdere med hjertet på rette sted vil hjælpe dig til at forblive sikkert i dit hjem ved at yde tryg og stabil omsorg i samarbejde med dine nærmeste pårørende.

En hjælper du kender – til tiden

Hos Cura Pleje får du en stabil og personlig service fra hjælpere, der kender dig og din hverdag. Vi gør vores yderste for at overholde de aftalte ankomsttidspunkter.

Alle typer plejeopgaver løses

Vores sygeplejersker og sundhedsmedarbejdere har mange års erfaring i at løse alle former for opgaver i hjemmeplejen. Vi kommer dagligt hos borgere med akutte sygdomme og tilstande, der kræver kompetent og professionel hjælp, såsom demente, hjerneskadede, cancer- og KOL patienter m.v.

Din garanti for kvalitet

Cura Pleje er, ligesom den kommunale hjemmepleje, underlagt tilsyn – og vi modtager regelmæssigt anmeldte og uanmeldte tilsyn enten af kommunen eller af f.eks. BDO Kommunernes Revision. Det hilser vi meget velkomment, for naturligvis skal vores arbejde kontrolleres. Derudover sikrer vi, bl.a. gennem periodiske “har du det godt? – besøg”, at kvaliteten af vores arbejde lever op til vores egne høje standarder og dine forventninger.