Privat hjemmehjælp døgnet rundt i Albertslund Kommune

Er du visiteret til hjemmehjælp, kan du frit vælge Cura Pleje som leverandør – valget er dit.

Cura Pleje er eneste private leverandør af hjemmepleje i Albertslund.

Er du bevilget hjemmehjælp (praktisk hjælp eller personlig pleje) af Albertslund Kommune, er næste skridt at vælge leverandør. Det frie valg, der trådte i kraft den 1. januar 2003, sikrer dig, at du kan vælge mellem de godkendte leverandører i kommunen – helt gratis.

Kommunen sikrer dig, at vi som leverandører, altid lever op til det serviceniveau, der er fastsat af Albertslund Kommunes kommunalbestyrelse (læs mere her). Vi, vores sygeplejersker og øvrige personale har et tæt og godt samarbejde med Albertslund kommunes hjemmesygepleje, terapeuter og andre vigtige samarbejdspartnere hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg ved at modtage hjælp og pleje fra Cura Pleje.

Ønsker du privat hjemmehjælp - kontakt visitationen

Ønsker du at skifte fra den kommunale hjemmepleje til Cura Pleje bedes du kontakte visitationen på telefonnummer er 43 68 65 00.

Telefontider
Mandag til onsdag: kl. 08.30 – 09.30 
Torsdag: kl. 15.00 – 17.30
Fredag: kl. 08.30 – 09.30

E-mail: sundhed-plejeogomsorg@albertslund.dk

Vi er opmærksomme på, at det er ikke let at træffe beslutningen om at byde fremmede mennesker inden for i dit eller dine kæres hjem. Samtidig ved vi, at du både som borger og som pårørende har brug for vished om, at vi leverer god, stabil og tryg hjemmepleje. Information og gensidig dialog er derfor vigtige begreber i vores daglige arbejde med hjemmepleje. En fordel ved at vælge Cura Pleje som din leverandør er, at du udover den visiterede hjælp, kan tilkøbe dig ekstra hjælp, tilpasset dine behov. Læs mere her.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7023 1995 tast 4.

Vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi i ro og mag kan tale om de behov, du eller din kære oplever i hverdagen. Ønsker du at have en fra kommunen tilstede, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Vi er til at finde i Albertslund, Gentofte, Helsingør og Hørsholm.