Privat hjemmehjælp døgnet rundt i Gentofte Kommune

Er du visiteret til hjemmehjælp, kan du frit vælge Cura Pleje som leverandør – valget er dit.

Du kan frit vælge os til privat hjemmehjælp døgnet rundt. Det er helt gratis, når du er visiteret af Gentofte kommune

Er du bevilget hjemmehjælp (praktisk hjælp eller personlig pleje) af Gentofte Kommune, er næste skridt at vælge leverandør. Fritvalgsordningen, der trådte i kraft den 1. januar 2003, sikrer dig, at du frit kan vælge mellem de godkendte leverandører i kommunen – helt gratis. Cura Pleje er den eneste private leverandør i Gentofte Kommune, der leverer hjælp døgnet rundt.

Kommunen sikrer dig, at vi som leverandører, altid lever op til det serviceniveau, der er fastsat af Gentofte Kommunes kommunalbestyrelse (læs mere her). Vores sygeplejersker har et tæt og godt samarbejde med Gentofte kommunes hjemmesygepleje, terapeuter og andre vigtige samarbejdspartnere hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg ved at modtage hjælp og pleje fra Cura Pleje.

Læs vores anmeldelser på Trustpilot her!

Du kan vælge mellem Cura Pleje, en af vores konkurrenter eller den kommunale hjemmepleje. Se hvilke leverandører der er godkendt i Gentofte kommune her.

Ønsker du privat hjemmehjælp - kontakt visitationen

For at vi kan hjælpe dig, skal du kontakte visitationen i Gentofte kommune. Dette kan du gøre på telefonnummer er 78767644.

Vi er opmærksomme på, at det er ikke let at træffe beslutningen om at byde fremmede mennesker inden for i dit eller dine kæres hjem. Samtidig ved vi, at du både som borger og som pårørende har brug for vished om, at vi leverer god, stabil og tryg hjemmepleje. Information og gensidig dialog er derfor vigtige begreber i vores daglige arbejde med hjemmepleje. En fordel ved at vælge Cura Pleje som din leverandør er, at du udover den visiterede hjælp, kan tilkøbe dig ekstra hjælp, tilpasset dine behov. Læs mere her.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7023 1995 tast 1.

Vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi i ro og mag kan tale om de behov, du eller din kære oplever i hverdagen. Ønsker du at have en fra kommunen tilstede, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Vi er til at finde i Albertslund, Gentofte, Helsingør og Hørsholm.