Privat hjemmehjælp døgnet rundt i Gentofte Kommune

Er du visiteret til hjemmehjælp, kan du frit vælge Cura Pleje som leverandør – valget er dit.

Vælg privat hjemmehjælp helt gratis, når du er visiteret af Gentofte kommune.

Er du bevilget hjemmehjælp (praktisk hjælp eller personlig pleje) af Gentofte Kommune, er næste skridt at vælge leverandør. Fritvalgsordningen, der trådte i kraft den 1. januar 2003, sikrer dig, at du frit kan vælge mellem de godkendte leverandører i kommunen – helt gratis.

Kommunen sikrer dig, at vi som leverandører, altid lever op til det serviceniveau, der er fastsat af Gentofte Kommunes kommunalbestyrelse (læs mere her). Vores sygeplejersker har et tæt og godt samarbejde med Gentofte kommunes hjemmesygepleje, terapeuter og andre vigtige samarbejdspartnere hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg ved at modtage hjælp og pleje fra Cura Pleje.

Læs vores anmeldelser på Trustpilot her!

Du kan vælge mellem Cura Pleje, en af vores konkurrenter eller den kommunale hjemmepleje. Se hvilke leverandører der er godkendt i Gentofte kommune her.

Ønsker du privat hjemmehjælp – kontakt visitationen

For at vi kan hjælpe dig, skal du kontakte visitationen i Gentofte kommune. Dette kan du gøre på telefonnummer er 78767644.

Cura Pleje - tryg og stabil hjemmepleje

Tryghed og stabilitet er vigtig

Vi er opmærksomme på, at det er ikke let at træffe beslutningen om at byde fremmede mennesker inden for i dit eller dine kæres hjem. Samtidig ved vi, at du både som borger og som pårørende har brug for vished om, at vi leverer god, stabil og tryg hjemmepleje. Information og gensidig dialog er derfor vigtige begreber i vores daglige arbejde med hjemmepleje. En fordel ved at vælge Cura Pleje som din leverandør er, at du udover den visiterede hjælp, kan tilkøbe dig ekstra hjælp, tilpasset dine behov. Læs mere her.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder sygeplejerske Charlotte Kastrup på tlf. 7023 1995. Du kan også udfylder vores kontaktformular herunder og så vil vi du høre fra os snarest.

Vi kommer også gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi i ro og mag kan tale om de behov, du eller din kære oplever i hverdagen. Ønsker du at have en fra kommunen tilstede, kan det naturligvis også lade sig gøre.

  Hvad ønsker de hjælp/støtte til:
  HjemmehjælpTilkøb af ekstra ydelserAndet


  Vi opbevarer dine oplysninger, som du har indtastet, i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din information er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

  Ved at indsætte dine personlige oplysninger accepterer du:

  1. at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
  2. at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger.