Velrenommeret og velkonsolideret

Hjemmepleje er vores kernekompetence!

Cura Pleje har en stærk faglig profil og er en af de ældste og mest erfarne private virksomheder på området. Vi er kendt som en seriøs og velforberedt leverandør, der arbejder omsorgsfuldt og professionelt med vores opgaver. Vores daglige ledelse består af erfarne og højtuddannede sygeplejersker. Gennem løbende intern og ekstern kompetenceudvikling og opkvalificering sikrer vi, at vores faglige niveau forbliver på et højt og professionelt niveau. Cura Pleje har mange års erfaring i at løse alle former for opgaver i hjemmeplejen. Vi kommer dagligt hos borgere med akutte sygdomme og tilstande, der kræver kompetent og professionel hjælp, såsom demente, hjerneskadede, cancer- og KOL-patienter m.v.

Kommunens garanti for kvalitet

Hos Cura Pleje er vi meget omhyggelige med at dokumentere det arbejde, vi udfører hos kommunens borgere. Derudover sikrer vi gennem de periodiske “har du det godt?-besøg”, at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden og at der bliver leveret, hvad der er aftalt.

Ved hjælp af kundetilfredshedsundersøgelser får vi løbende tilbagemeldinger om, hvordan vi eventuelt kan forbedre vores indsats. Spørgsmålene dækker alt fra opstarten af samarbejdet, overholdelse af de aftalte ankomsttidspunkter, faste hjælpere, faglig kvalitet af arbejdet, omgangstonen samt kontakt til og fra Cura Pleje. Vi er stolte over, at den seneste måling viste en generel kundetilfredshed på 97%. Vi arbejder målrettet på at blive endnu bedre – og både positiv og negativ kritik er altid velkommen.

Cura Pleje anvender et effektivt IT-system, der dels understøtter de enkelte kommuners krav, dels er et meget effektivt styringsværktøj.

Cura Pleje er en velkonsolideret virksomhed med en solid økonomi. Siden etableringen i 2003 har virksomheden haft en stabil og kontrolleret vækst, hvor vi såvel administrativt som fagligt og ressourcemæssigt vokser i takt med opgaverne og behovet. Cura Pleje var i 2009 og 2010 indstillet som nomineret til vækstprisen “Entrepreneur of the Year”, der uddeles af Ernst & Young til de mest succesfulde virksomheder i Danmark.

Vi betjener borgere i følgende kommuner:

Fredensborg
Gentofte
Gladsaxe
Helsingør
Hørsholm