Cura er latin og betyder omsorg

Det startede med …

Idéen til Cura Pleje opstod, da Jakob Damsgård kørte som vikar for den kommunale hjemmepleje under sin uddannelse til sygeplejerske. Det var her tanken “Det kan gøres meget bedre” startede og grundstenene til Cura Pleje værdierne; “Cura”, tryghed og respekt, blev lagt.

Flere år senere, efter at Cura Pleje var veletableret, skiftede Jakob tilbage til det offentlige som ledende oversygeplejerske, hvor han bl.a. uddannede sig til Master of Public Administration.

I 2010 vendte Jakob tilbage til Cura Pleje som driftsdirektør – nu med endnu flere erfaringer og viden fra det offentlige, men fortsat med de oprindelige Cura Pleje værdier og visioner intakte.

Det latinske ord “Cura” betyder omsorg

Filosofien bag Cura Pleje ligger i ordet CURA – Cura er latin og betyder ‘omsorg’, ‘passe på’ eller ‘at tage hånd om’, og dette er netop det centrale budskab om vores daglige arbejde.

Det er vores vision, at Cura Pleje er en naturlig del af vore kunders hverdag – at livet opleves ukompliceret og trygt i eget hjem med hjælp fra vores dygtige medarbejdere. Vi ønsker at bidrage til at sikre vores kunder et værdigt og komfortabelt liv længst muligt i eget hjem. Altid under hensyntagen til det enkelte menneskes integritet og behov!

Erfaren og professionel

Cura Pleje er i dag en af de mest erfarne og velrenommerede private leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp i branchen. Anerkendt som en seriøs, velforberedt og professionel leverandør, der arbejder omsorgsfuldt og systematisk med alle vore opgaver.

Vi betjener borgere i følgende kommuner:

Ønsker du at vide mere om hvad vi kan hjælpe dig med, så skriv til os her eller ring på 70 23 19 95.

 

Film om Cura pleje Klik og se filmen

Hjemmehjælp med tryghed og livskvalitet

  • Service med fast hjemmehjælper
  • Faste tidspunkter efter dine ønsker
  • Ingen egenbetaling for visiterede ydelser
  • Mulighed for ekstra hjælp tilpasset dine behov
  • Tryghed i vores samarbejde med relevante aktører i dit liv.

Faste hjælpere skaber en bedre hjemmehjælp

Hos Cura Pleje prioriterer vi, at du får en personlig hjemmehjælp med fokus på stabilitet og tryghed.

Ring til os på telefon 7023 1995 for nærmere information eller for en aftale om et uforpligtende besøg.