Privat hjemmehjælp, der øger livskvaliteten

Livskvalitet og omsorg gennemsyrer alt, vi foretager os hos Cura Pleje. Vi tilbyder privat hjemmehjælp, personlig pleje, sygepleje og praktisk hjælp

Hjemmehjælp er ikke bare hjemmehjælp

Hjemmehjælp handler netop om at hjælpe andre med at leve så godt som muligt. Cura Pleje er etableret med afsæt i ønsket om at levere hjemmepleje af høj kvalitet og med hjertet på det rette sted. Derfor arbejder vi ud fra et værdisæt, der sætter rammerne for alt, hvad vi gør og siger. Læs mere om vores værdier og filosofien bag Cura Pleje her.

Cura Pleje er et stærkt team med en høj faglighed, der hver dag året rundt brænder for, at du og dine kære oplever omsorg, tryghed og respekt

Vores professionelle og engagerede SOSU´er og sygeplejersker tilbyder hjemmehjælp, personlig pleje, sygepleje og praktisk hjælp – altid med hjertet på det rette sted og med de rette faglige kompetencer, der sikrer, at du og dine kære får en god oplevelse.

Stabil og tryg hjemmehjælp

Du kan helt gratis lade os udføre din hjemmehjælp, som du er visiteret til af kommunen.

Cura Pleje er en af landets ældste og mest erfarne hjemmeplejeleverandører, der siden 2003 har ydet hjemmehjælp og personlig pleje og praktisk hjælp under Fritvalgsordningen i flere Nordsjællandske kommuner samt Storkøbenhavn.

Den daglige ledelse består af sygeplejersker, som sammen med engagerede kolleger arbejder ud fra principperne om kvalitet, betænksomhed og lysten til at yde omsorg.

Vi tager udgangspunkt i netop dine behov for hjemmehjælp. Med indlevelse og nærvær kan vi tilbyde:

  • Stabil og fast hjemmehjælper
  • Respekt for dig, dit liv, dine vaner og dit hjem
  • Kompetent og faguddannet personale
  • Tæt dialog med dig, dine pårørende og din kommune
  • Mulighed for tilkøb af ydelser, f.eks. hjemmeservice


Læs mere om vores ydelser, og hvordan vi arbejder for at sikre dig den bedste hjælp.

Aftal et møde

Du finder os i AlbertslundGentofteHelsingør og Hørsholm. Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at ringe til sygeplejerske Charlotte Kastrup på tlf. 7023 1995. Vi aftaler gerne et uforpligtende besøg, hvor vi kan fortælle mere om Cura Pleje og vores måde at arbejde på.

Du kan også sende os en mail på post@curapleje.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Valget er dit – privat eller kommunal leverandør af hjemmehjælp!

Siden 2003 har du som modtager af hjemmehjælp selv kunne bestemme, om hjemmehjælpen skal komme fra en privat eller kommunal leverandør. Det er det, som kaldes det frie valg. Om du har brug for let støtte til at komme i tøjet, den fulde hjælp til alle dagens opgaver eller blot en hånd til rengøringen, så kan du vælge Cura Pleje i de kommuner, hvor vi er godkendt som leverandør. Hvis du er visiteret, betaler kommunen. Har du behov for yderligere hjælp, kan Cura Pleje som privat leverandør tilbyde dig ekstra hjælp i form af tilkøb.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi ved, at det er vigtigt for vores borgere og deres pårørende, at de kan komme i kontakt med os, når behovet opstår. Vi har derfor lang åbningstid på telefonerne, og vi svarer hurtigt på de henvendelser, vi modtager – det er en del af den trygge og gode service.

Gode grunde til at vælge Cura Pleje

Der er mange gode grunde til at vælge Cura Pleje.
Se videoerne herunder og hør, hvad borgere, pårørende og medarbejdere siger om Cura Pleje.

Gode grunde til at vælge Cura Pleje
Klik og se filmene

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video